<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3813363\x26blogName\x3dGoblin+Hometown\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://greatgreengoblin.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_BE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://greatgreengoblin.blogspot.com/\x26vt\x3d7028169329268043112', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Goblin Hometown

Time is precious, let's wast it wisely!

Back to the future

Soms denk je wel eens bij jezelf: hoe was het vroeger ?
En in mijn geval vooral als je thuiskomt. Logisch als je weet dat het huisje van de jaren dertig is en dus al een oorlog en heel wat generaties heeft doorstaan eer dat bubbly en ik er hun intrek in namen. Nu bestaat er toch wel een boek met oude foto's van arendonk zeker... en ja hoor ook ons huisje staat erin! weliswaar van een halve eeuw geleden maar tochleuk om te zien.

Toen waren er nog bomen in de straat. Je kon nog over straat lopen zonder in de verkeersongevallenstatistieken te komen. En ja je kon je nog lelijk kleden want dat was toen mode...

Aslfaltwegen waren er nog niet maar dat moest ook niet. Als je dan al een auto zag was het zo eentje die nu aleen nog in Cuba voorkomt.

Zo zie je maar. Elke foto, hoe onbelangrijk ook kan later nog eens leuk zijn om te zien.
Ik hoop maar dat ze mijn foto in 2056 zullen weten te waarderen...



onze straat vandaag...



...en onze straat in de jaren 50 (ons huis is hetgeen helemaal links van de foto)
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

posted by Anonymous Anoniem, at 05 juli, 2006 20:49

Wat ontzettend leuk om het verschil te zien zeg! En zeker weten dat jouw foto over 50 jaar net zo vergeleken gaat worden ;)
Eigenlijk moet je een foto maken met een auto er duidelijk op...wat zullen die er over 50 jaar anders uitzien :)
X    



» Een reactie posten